הוצל"פ - חובות שונים

  • חובות של שנים
    רוחמה | 12/08/2008 19:55

    שלום,בשנת 93 בעלי נפל חולה לב ומאז כל הצ'קים החלו לחזור מהבנקים,צ'קים שנתנו לסופרים. במשך כל השנים עד היום המצב רק החמיר,בעלי נהיה יותר חולה, עבר המון ניתוחי לב , צינטורים,הוא נפגע בכליות ונזקק לדיאליזה 3 פעמים בשבוע, חולה סכרת ,ליבו תיפקד 10% .לי לא הייתה אפשרות לעבוד כי טיפלתי בו כל הזמן והסעתי אותו לכל מקום וקילחתי אותו והוא היה תלו י רק בי,חיינו רק מקצבת ביטוח לאומי בלבד(הוא היה נכה 100%) אין לנו רכוש ולא דירה (רק בהשכרה) לבעלי עשו איחוד תיקים והוא לקוח מוגבל בבנק. לי עשו חקירת יכולת ומצאו לנכון להחריז עליי ככשירה להחזיר את החובות כאשר זה היה בלתי אפשרי כי כל הזמן טיפלתי בו. הוא נפטר לפני חודש.היום אני בת 54 , האם יש איזה דרך לפטור אותי מהחובות אצל ההוצ"פ? תודה.

    • הוצל"פ - חובות שונים
      עו"ד משה שרגא | 12/08/2008 22:50

      ראי תגובתי בהודעה שכותרתה "מה הדבר הראשון שעו"ד של חייב צריך לעשות". בהצלחה.

    • תיגשי ליחידת הסיוע המשפטי במקום מגוריך
      רנה1 | 13/08/2008 22:03

      ותבקשי לקבל סיוע מעו"ד מטעם המדינה שיעזור לך בניסיון לפתור את הבעיה תלוי במצב החובות והאים הנושים פועלים בתיקים והוא כבר יחפש את הדרך הנכונה לעזור לך.או ע"י הכרזה כפושטת רגל או יסדר לך איחוד תיקים ותשלום חודשי על פי יכולתך