תשובה

  • מסירה מלאה
    גל | 11/08/2008 18:17

    שלום רב, אם פתחתי תיק הוצל"פ נגד חייב ובמרכז מידע נאמר כי יש אמסירה מלאה. לאחר שעברו 21 יום הנני יכולה להתחיל בהליכי גבייה;האם לשם כך עליי לקבל את אישור המסירה או שלא? תודה

    • תשובה
      אביהו | 11/08/2008 23:25

      ביום ה 22 תתקשר למרכז המידע ואם ימסרו לך שהחייב לא הגיש כל התנגדות לחוב, כגון: "טענת פרעתי" או "בקשה לחקירת יכולת" או בקשה אחרת, זכותך לפעול כנגדו בכל ההליכים העומדים לרשותך כולל מאסר. אם אגיש, תמתין לקבלתהחלטה ותפעל לפיה.

    • תשובה
      עו"ד משה שרגא | 12/08/2008 00:04

      תלוי בסוג ההליך. כעת ימי פגרה והימים אינם נספרים ככל הנוגע להגשת התנגדות בבקשות לביצוע שטר (צ'ק) ותביעה לסכום קצוב. בכל מקרה, טלפון למרכז המידע יניב את התאריך בו ניתן להתחיל בהליכים.