אני סבור שזו מלכודת

  • הסכם פשרה וסגירת חוב
    עידן | 10/08/2008 17:48

    הגעתי עם החייב בתיק איחוד לפשרה והוא רוצה שניפגש בבית המשפט, הוא יגיש את הבקשה לסגירת התיקים בתיק האיחוד ואני אתן לו את הכסף במזומן, האם התיק ייסגר ב- 100% או שיכולות להיות בעיות וצריך לחכות להחלטת ראש ההוצאה לפועל עד לתשלום הסכום?

    • אני סבור שזו מלכודת
      דני אוחיון | 10/08/2008 21:02

      למיטב ידיעתי אסור לך לפעול לסגירת תיק השייך לתיק איחוד.הזוכה מנסה לגבות את החוב ואח"כ - חפש אותו כי ראש ההוצל"פלא יאשר לך.

    • הוצל"פ - סגירת תיק פרטני
      עו"ד משה שרגא | 11/08/2008 08:42

      רצוי מאד לעגן את כל הפרטים בהסכם מנוסח כדבעי וכן לשקול האם לתת לו תוקף של החלטה ע"י כב' ראש ההוצל"פ.