הסכם פשרה בין זוכה לחייב בתיק ההוצאה לפועל

  • התנגדות עו"ד להחלטת הלקוח
    עדי | 10/08/2008 13:13

    האם יכול עו"ד המייצג את הזוכה/חייב להתנגד להסכם פשרה שהושג בין הצדדים בניגוד לדעת לקוחו? היכן הדבר נקבע? האם יש פס"ד בעניין? תודה, עדי

    • הסכם פשרה בין זוכה לחייב בתיק ההוצאה לפועל
      עו"ד שווץ איתן | 10/08/2008 14:08

      לעורך הדין אין זכות להתנגד להסכם פשרה אולם זכותו לעמוד על הוצאותיו ושכר טרחתו בגין הטיפול בתיק. אם הזוכה יוותר על חלק זה בחוב, יאלץ לשאת בתשלום מלוא ההוצאות ושכר הטרחה מכיסו והחייב יצא פטור.

      • הסכם פשרה
        עדי | 10/08/2008 14:13

        תודה, האם ישנן אסמכתאות בעניין? חקיקה/ פסיקה? עדי