תשובה

  • הצמדה למדד של מזונות
    מור | 05/08/2008 18:38

    על בעלי לשלם מזונות שנקבעו בשנת 2003 מאז לא דרשה גרושתו את ההצמדה למדד לה זכאית 1. עד מתי תוכל לדרוש רטרואקטיבית במידה ותדרוש? (קראתי שעד שנתיים אחורה) 2. האם במידה והתשובה היא שאפשרי דרך ההוצאה לפועל עד שנתיים אחורה, יכולה לתבוע שנים אחרונה באמצעות בית משפט? 3. האם תהיה ריבית? תודה!

    • תשובה
      עו"ד משה שרגא | 06/08/2008 11:35

      יש להבחין בין גביה לתביעה. לפיכך, הגב' יכולה לפתוח תיק הוצל"פ בכל רגע נתון ולהיות זכאית לקבל את כל ההפרשים לרבות ריבית וכד'.