הסדר בתיקי הוצאה לפועל

  • אני צריכה עזרה די דחופה
    מיכל | 05/08/2008 08:21

    שלום , לבעלי יש איחוד תיקים בהוצל"פ על חוב של כמעט 110,000 , יש לנו הסדר שהוא משלם 150 ש"ח בחודש, הוא מוגבל באמצעים,ז"א אנחנו לא יכולים להתקדם בחיים, משכתנא, חו"ל, ועוד... כמובן שזה עניין שהיה עוד מלפני שהתחתנו, בעוד שבוע אני יוצאת לחופש של שבועיים ושמתי לי למטרה לסיים את כל העניין הזה,לברר מי הנושים ולהתחיל להציע להם הצעות לסיגרת התיקים. השאלה שלי היא כזאת... מכוון שפניתי ל2 עורכי דין באזור שלי (אשדוד) ונעניתי בסירוב מצידם (אין לי מושג למה..), האם אני יכולה להתמודד ולעשות את סגירת החשבונות האלו לבד עם בעלי? או שמא אני צריכה פשוט לחפש עו"ד שיקבל אותי? בבקשה עזרתך (איתן) המהירה. תודה, מיכל.

    *הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין באשדוד

    • הסדר בתיקי הוצאה לפועל
      עו"ד שווץ איתן | 05/08/2008 09:46

      ניתן לפנות ב"פנייה דחופה" למערכת האתר, ונשתדל לסייע.

    • את יכולה דרך מרכז מידע 02-6593333
      רנה1 | 05/08/2008 13:05

      או לגשת להוצאה לפועל הקרובה ולקבל את רשימת כל התיקים מי הזוכה ומי בא כוחו וכך לקבל כתובות וטלפונים למי לפנות ולהגיע איתם למשא ומתן על גובה סגירת התיק כמובן לעשות הכול בהסכם חתום ולוודא שהזוכה סוגר את התיק,אישית אני מכירה חייב שהיה חייב לבנק הפועלים סך 200.000שח שהצטברו במשך 12 שנה והחודש הוא סגר איתם על 40.000שח מזומן לסגור את התיק גם לזוכים נמאס לרדוף אחרי החייבים והם מעדיפים תשלום עכשיו