פסק דין ניתן לאכיפה בלשכת ההוצאה לפועל

  • מימוש פסק דין
    רנה | 05/08/2008 07:44

    שלום ע"פ פסיקה של בית משפט האקס שלי אמור להעביר לי % מסויים ממשכורתו מידי חודש,השכר שלו משתנה אך הוא מעביר סכום קבוע, מדובר בגמלאי של צה"ל,איך אוכל לוודא כי אני מקבלת את המגיע לי ? יש אפשרות לפניה ישרה למת"ש?

    • פסק דין ניתן לאכיפה בלשכת ההוצאה לפועל
      עו"ד שווץ איתן | 05/08/2008 09:50

      ניהול נכון של תיק ההוצאה לפועל, יביא לגביית כל הזכויות המגיעות לך, בהליכי גבייה שונים לפי חוק ההוצאה לפועל.

      • בהמשך לממימוש פסק דין
        רנה | 05/08/2008 10:23

        שלום למה הכוונה ניהול נכון בהוצל"פ ? מי מטפל בבעיות כאלה? האם העובדה שמדובר במשכורת צבאית לא מגבילה את היכולות?

        • מאחר שמדובר בעניין משפטי, מומלץ לפנות לעורך דין שעוסק בהוצאה לפועל
          עו"ד שווץ איתן | 05/08/2008 12:19

          ניתן לפנות ב"פנייה דחופה" ונשתדל לסייע.