תגובה

  • פינוי שוכרת מדירה לאחר מתן פסק דין
    ליאור | 27/07/2008 13:29

    צהריים טובים, לאחר 5 חודשים של משפט הצלחתי לקבל סוף סוף פסק דין להוציא דיירת מהדירה שלי אשר החוזה תם לפני כחצי שנה, בפסק הדין נכתב כי על הדיירת לפנות את הנכס מיד, כמו כן הבנתי כי אני חייב לגשת להוצאה לפועל על מנת להוציא אותה לפי החוק, ניגשתי לפני כשבוע וביקשתי אישור מסירה ידנית והיום הבנתי כי ראש ההוצל"פ אישר לי מסירה ידנית, מחר אני הולך להביא את הטופס ונאמר לי שעליי להביא קבלן מורשה של הוצל"פ על מנת שיבצע את המסירה. לאחר מסירת המכתב אזהרה מה עליי לעשות, אני לא יודע איך זה מתנהל, האם אני יכול לקבל כבר מחר תאריך פינוי של הנכס שלי? או האם אני יכול להביא מחר מפנה מטעמי ופשוט להוציא אותה מהד! ירה על סמך החלטת בית המשפט, אציין כי השופטת לא מינתה את עורך הדין שלי להיות כונס הנכסים שלה. עזרתכם בבקשה בדחיפות מאחר ותמו תקוותי שהסיפור הזה ייגמר. תודה הערת מערכת: לקריאה נוספת:חוק הוצאה לפועל

    • תגובה
      משה אחר | 27/07/2008 15:21

      אינך יכול לפנות את הדיירת לבדך. עליך לבצע מסירה של האזהרה, ע"י אדם אחר שימסור לדיירת את האזהרה וכן העתק מאושר של פסק הדין. על המוסר ליתן תצהיר על ביצוע המסירה. רק לאחר מכן תוכל להמשיך ולפעול כדלקמן: ראש ההוצל"פ יתן לחייבת (באמצעות המוציא לפועל) הודעת פינוי בתוך 21 יום (בדר"כ) ממועד ההודעה. זו הודעה שניה בנוסף לאזהרה הראשונה. זהו הליך מורכב, בהצלחה.

      • בהמשך לתגובה
        ליאור | 27/07/2008 15:52

        אני לא מבין איך המכתב הוא מסירה שניה, שבוע שעבר פתחתי את התיק, והיום קיבלתי אישור מסירה ידנית, האם העובדה שהיא קיבלה את הפסק דין זה מסירה ראשונה? או האם לאחר פתיחת התיק מלפני שבוע היא קיבלה מכתב בלי קשר למסירה הידנית שאישרו לי לעשות, אדגיש כי מדובר בנוכלת שלא מוכנה לקבל שום מכתבים בדואר רשום או על ידי שליח

        • תגובה
          משה אחר | 27/07/2008 16:19

          כאמור לעיל יש שני שלבים בהליך (לעת עתה): 1. מסירת אזהרה 2. מסירת הודעת פינוי. אשר לחמקמקותה של הגברת - יש מוסרים מקצוענים שיודעים לבצע מסירה אישית לפי הוראות הדין. אתה יכול להעזר במי מהם.

          • את האזהרה והודעת הפינוי צריך למסור במסירה אישית
            לימור | 27/07/2008 22:36

            עם אישור מסירה, אם היא מסרבת לקבל או לחתום עליו יש משבצת באישור שניתן לסמן בו אם היא סירבה או חתמה וכמובן את התאריך ושם המוסר, המוסר חייב לצרף תצהיר כי הוא מסר לה את המסירה. לפי דעתי עליך לגשת ללשכת ההוצאה לפועל ע"מ שיתנו לך מועד פינוי וידריכו אותך בהתאם