את חייבת להגיש בקשה לראש ההוצל"פ לביטול הערבות

  • ערבות ליציאה לחו"ל לחייב שנפטר
    אולגה | 22/07/2008 21:57

    ערבתי לבעלי ליציאה לחו" בתיק הוצל"פ בו הוא היה חייב 70,000 ש "ח ,בעלי נרצח בחו"ל האם אני חייבת או שיפטרו אותי מהחוב?

    • את חייבת להגיש בקשה לראש ההוצל"פ לביטול הערבות
      לימור | 23/07/2008 03:07

      הוצאה לפועל לא יודעים על המתרחש מסביב אלא אם כן את מעדכנת לכן דחוף תגישי בקשה וצרפי לבקשתך את כל המסמכים המעידים על כך שהוא נפטר ובחו"ל משתתפת בצערך

    • ערבות לחייב שיצא מהארץ ונפטר בחו"ל
      עו"ד איתן שווץ | 23/07/2008 21:52

      צריך לבחון האם בעלך המנוח, נפטר לפני המועד שבו היה אמור לחזור לארץ או אחריו. אם נפטר לפני שהיה אמור לחזור, תוכלי לבקש לבטל את הערבות, מאחר שלא נתקיימו התנאים ולמעשה בשל האירוע המצער, בעלך לא יכול היה לחזור. משתתף בצערך. ניתן לפנות ב"פנייה דחופה" ונשתדל ליתן סיוע.