לא

  • המחאת זכויות- קבלתיו מהחייבת בחותמת עורך דין
    ענת | 04/07/2008 07:38

    קבלתי המחאת זכויות בחותמת עורך דינה על סכום חוב מהחייבת לי בעלה נהרג בתאונת דרכים והיא מסרה לי המחאה זו כנגד- ציטוט "אני ממחה באופן בלתי חוזר את זכויותיי כלפי חברת הביטוח לשם תשלום חובי" מסרתי את ההמחאה לבית המשפט בעת שהיה פתוח והבקשה תויקה בינתיים התיק נסגר בפשרה ואני לא קבלתי את חובי האם ניתן לקחת המחאת זכויות זו להוצאה לפועל כנגד החייבת ועורך דינה החתום על המחאת הזכויות היא מסרבת לדבר איתי פניתי לבית המשפט ולא קבלתי תשובה

    • לא  לת
      משה אחר | 06/07/2008 00:00

    • מימוש המחאת זכויות
      עו"ד איתן שווץ | 06/07/2008 22:04

      בלשכת ההוצאה לפועל ניתן לממש פסקי דין, שטרות חוב, שיקים והכל כמפורט בחוק ההוצאה לפועל. אין אפשרות להגיש בקשה לביצוע המחאת זכות בהוצאה לפועל ויש לפנות לבית המשפט בעניין זה.