פיזור תיק איחוד

  • פיזור תיקים
    ק | 20/03/2008 04:21

    יש לי4 תיקים שניים מהם סגרתי והשלישי בדרך להסכם האם ברגע שאני מסכם עם התיק השלישי אני מגיש בקשה לפיזור ואני יוצא מכל ההגבלות?

    • פיזור תיק איחוד
      עו"ד איתן שווץ | 22/03/2008 21:20

      ההגבלות לא נובעות מאיחוד התיקים, אלא מהכרזתך כחייב מוגבל באמצעים. גם אם ישאר תיק אחד, הכרזתך כחייב מוגבל באמצעים לא בהכרח תבוטל. אם תוגש בקשה, שתשכנע את ראש ההוצאה לפועל כי בנסיבות העניין אין טעם בהגבלות, יתכן ויבטלו את הכרזתך כמוגבל באמצעים ויוסרו ההגבלות או חלקן.