שינוי נסיבות לרעה והקטנת צו תשלומים

  • שינוי נסיבות-תשלום חודשי כנ"ר
    טננבאום | 09/03/2008 17:02

    שני בני זוג היגישו בקשות לפשיטת רגל כאשר הבעל היגיש ראשון אבל ללא שכירות נקבע סכום חודשי ,לאחר מכן האישה היגישה עם שכירות בדוח חובות ונכסים, נקבע לה סכום נמוך , השאלה אם בשלב הזה ניתן להגיש שינוי נסיבות לבעל עם הוצאות השכירות. בתודה מראש

    • שינוי נסיבות לרעה והקטנת צו תשלומים
      עו"ד איתן שווץ | 11/03/2008 08:37

      התשובה תלויה בכך שאכן חל שינוי נסיבות לרעה ו/או הגדלה בהוצאות החיוניות שטרם נלקחה בחשבון בעת שניתן צו תשלומים בתיק פשיטת הרגל של האשה. אם ניתן צו תשלומים לאשה, בהתחשב בהוצאות השכירות ובצו התשלומים של הבעל, אז לא יהא ניתן להקטין את התשלום החודשי של הבעל. כל מקרה לגופו