ערר מתלונן

  • קבלת מכתב על החלטה בתיק תלונה
    דינהכ | 01/11/2011 23:57

    תיק התלונה ,שהגשתי הגיעה לפרקליטות בחודש אוגוסט . שנת 2010 . בספטמבר הודיעה לי הפרקליטה כי שלחה את התיק לממונה שלה כדאי , שיחליט מה לעשות עם התיק . והבטיחה כי תוך חודש ישלח אליי מכתב הביתה . לאחר חודש . הבטיחה כי נתקבלה החלטה בתיק והמכתב ישלח הביתה . לאחר חודש . טענה כי אינה מבינה מדוע המשטרה לא שולחת לי את המכתב . הודיעה טלפונית כי הפרקליטות נכשלה למצוא ראיות בתיק ועל כן לא תגיש כתב אישום . וכי המכתב ישלח אליי הביתה . לאחר שבועיים . שלחתי מכתב בפקס ובו בקשה שישלח אליי המכתב , שמנמק מדוע הפרקליטות החליטה לסגור את התיק וכמו כן שוחחתי עם המתמחה לגביי אי קבלת המכתב. שוב עברו שלוש שבועות . טרם קיבלתי את המכתב ולא יצרו איתי קשר . הפרקליטה הכושלת הודיעה לי כי אוכל לערער כשאקבל את המכתב . אך טרם קיבלתי אותו . אודה על פיתרון יצירתי . שוב'<מכתב בקשה כבר שלחתי .שיהיה רק טוב ! בכבוד רב דינה

    • ערר מתלונן
      עו"ד יוסף רז | 02/11/2011 15:00

      שלום רב כדאי שתנסי לפנות למזכירות של הפרקליטות כדי לקבל תשובה מהימנה האם התיק אכן נסגר. אם כן, ואני מבין שאת מעוניינת להגיש ערר על החלטה זו, את לא חייבת את המכתב הרשמי כדי לעשות כן. תגישי ערר (מומלץ כמובן באמצעו עו"ד) ניתן בגוף הערר לבקש הארכת מועד (ז"א להגיש את הערר באיחור כשבגופו בקשה מנומקת מדוע ידונו בו באיחור). בברכה עו"ד יוסף רז

      • מספר שאלות להבהרה . אודה על מענה
        דינה | 02/11/2011 15:10

        לאיזה סוג של עו"ד לפנות ? לעו"ד פלילי ? לעיניני משפחה ? עד מתי ניתן באופן רישמי להגיש ערער על החלטת הפרקליטות ?

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 02/11/2011 15:16

          * ערר יוגש בתוך 30 יום ממועד קבלת ההודעה על סגירת התיק. * הגורם שדן בערר רשאי להאריך את המועד להגשתו. כלומר אותו גורם רשאי לדון בערר גם אם חלפו 30 ימים. * עו"ד פלילי כמובן. אני רוצה להדגיש שמדובר בהמלצה בלבד ובהתאם ליכולותיך הכלכליות ויכולת ההתבטאות שלך בכתב. אין חובה לעשות זאת באמצעות עו"ד. בהצלחה עו"ד יוסף רז