מחיקת רישום משטרתי- אנא השלם פרטים

  • רישום חוסר ראיות! עד כמה שנים התיק נסגר?
    gil | 25/10/2011 12:18

    האם יש זמן לזה? למה לא סוגרים את התיק ! אם אין להם ראיות ? אני צריך לפנות לפרקליטת לבקשת מחיקה האם זה תהליך ארוך ?

    • מחיקת רישום משטרתי- אנא השלם פרטים
      עו"ד יוסף רז | 25/10/2011 16:54

      שלום רב האם קיבלת הודעה כי התיק נסגר מחוסר ראיות? בגין איזה עבירה נפתח התיק? מה גילך ?(קטין/בגיר) אנא השלם פרטים אלו כדי שאוכל לענות בברכה עו"ד יוסף רז

    • המשך לשאלה
      gil | 26/10/2011 11:02

      היום אני בן 29 הייתי בן 25 עבירות של התרדה טלפונית ומעשים מגונים. נסגר מחוסר ראיות בפקליטות. מדובר בחברה בחברה לשעבר שהחליטה לנקום.

      • המשך
        עו"ד יוסף רז | 26/10/2011 11:12

        כעיקרון במקרה זה לאחר תקופה של 7 שנים תוכל לפנות בבקשה למחיקת הרישום. בנוסף ישנה אופציה של הגשת בקשה לשינוי עלית הסגירה לחוסר אשמה ומחיקת הרישום כבר עתה. לצורך בחינת אפשרות זו עליך להיוועץ בעו"ד פלילי שיבחן את חומר הראיות והאם יש מקום להגיש בקשה זו. בברכה עו"ד יוסף רז