בקשה לשינוי עילת סגירה

  • בקשת שינוי עילת סגירת תיק משטרתי
    פלוני | 21/09/2011 01:57

    הוגשה תלונה נגדי על איומים, התיק נסגר מחוסר ראיות, לטובתי במקום האירוע היה נוכח שוטר שתיעד הכל (שלא היה בכלל איומים מצידי). השאלות שלי: 1: ע"פ איזה סעיף אפשר לבקש שינוי העילה לחוסר אשמה 2: האם אני יכול לצלם את חומר החקירה שנאסף נגדי, אם כן לפי איזה חוק או פסיקה? 3: מה הם השיקולים השונים שהמשטרה לוקחת בחשבון כאשר בוחנת בקשת שינוי עילה. 4: מה הכי טוב לטעון בבקשה לשינוי העילה. מודה לכם מראש על העזרה.

    • בקשה לשינוי עילת סגירה
      עו"ד יוסף רז | 21/09/2011 19:26

      שלום רב בקשה לשינוי עילת סגירה מוגשת מכח סעיף 62 לחוק סדר הדין הפלילי. אם אכן היה במקום שוטר שראה או שמע שלא איימת, אכן יש מקום לשנות את עילת הסגירה. מומלץ לעשות זאת באמצעות עו"ד המתמחה בתיקים מהסוג הנ"ל. בברכה עו"ד יוסף רז