האם גירושין עלולים לפגוע בהמלצת שירות המבחן

  • אי הרשעה ע"י תסקיר קצין מבחן
    פלוני | 04/08/2011 15:38

    אני שוטר שישב חודש וחצי במעצר ע"י תלונת אישתי ויש כתב אישום של 5 סעיפי איום ו2 סעיפי תקיפה בנסיבות מחמירות כגון דחיפה ותפיסה ביד.לא אני לא מודה בחקירה שהיתה ואני מכחיש את הסעיפים.העורך דין שלי מציע לי ללכת על עיסקת טיעון ולהודות בעסיף הדחיפה ו 3 סעיפי איומים.ואז לבקש תסקיר מבחן לאי הרשעה,אין לי עבר פלילי,וגם שוטר.אני נמצא בטיפול קבוצתי באלימות במשפחה ברווחה בעיר.היתי בנוסף במעצר בית עם אזיק אלקטרוני 6.5 חודש ללא שום הפרה.ועוד 2 חודש מעצר בית כשהחזירו אותי מהרחקה מעיר אשקלון למרכז.בסה"כ ביטלו לי את ההגבלים לאחר10.5 חודש שלא עבדתי.אני שואל -אני לא רוצה לתת גירושים לאישתי בטענה שאני עובר טיפול ב.במשפחה זה יכול למנוע ממני לקבל אי הרשעה?חייב לציין שעד כה כל תסקירי קצין מבחן היו מצוינים.האישה רוצה להתגרש אבל זו היתה התוכנית שלה להפליל אותי כדי לקבל גט.מה אתם ממליצים?

    *הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין באזור המרכז

    • האם גירושין עלולים לפגוע בהמלצת שירות המבחן
      עו"ד יוסף רז | 04/08/2011 17:38

      שלום רב התשובה לשאלתך תלויה במאפיינים ספציפיים של התיק נגדך. רק עורך הדין שלך שמכיר אותך ואת התיק יוכל לענות עליה. אנא הפנה שאלה זו אליו. בהצלחה! עו"ד יוסף רז