זימון לחקירה

  • חקירה
    שני | 12/05/2011 19:42

    האם מותר להזמין לחקירה במכתב ללא הסבר על מה החקירה ? האם ישנה התיישנות על תלונה במשטרה שהוגשה ? ואם כן כמה זמן? תודה רבה

    • זימון לחקירה
      עו"ד יוסף רז | 12/05/2011 19:46

      שני ערב טוב מותר למשטרה לזמן אדם לחקירה בלי להסביר לו מדוע. לגבי התיישנות- ישנה התיישנות על עבירה שבוצעה אך הדבר תלוי בסוג העבירה, בגיל המבצע והקורבן ועוד משתנים. לא ניתן להשיב על כך באופן כללי. בכל מקרה מאוד לא מומלץ להגיע לחקירה משטרתית ללא ליווי וייעוץ מעו"ד פלילי. בהצלחה