רישום פלילי/משטרתי

  • סגירת רישום פלילי
    טל | 08/05/2011 22:00

    הבעייה שלי כיום היא כזאת בעבר לפני כשנתיים שלוש נפתח לי תיק במשטרה בגלל שנתפסה אצלי מריחואנה וזרעי מריחואנה בכמות שלא עולה על שימוש עצמי , אני אדם נורמטיבי שמעולם לא היו לו עברות אחרות במשטרה ומעולם לא נפתח נגדו תיק או שהייתה לו איזשהי אזהרה , כיום אני בלימודים לקבלת רישיון מנהל תיקי השקעות ומשווק פנסיוני , והתנאי לקבלת הרשיונות הללו הוא עבר פלילי נקי , האם סגירת הרישום הפלילי שלי היא משהו שאפשר לעשות בקלות או שגם במקרה הנ'''ל זה תהליך מסובך?

    • רישום פלילי/משטרתי
      עו"ד יוסף רז | 09/05/2011 07:54

      טל שלום כדי שאוכל לענות אנא השלם מספר פרטים: האם התיק נסגר במשטרה או שהוגש נגדך כתב אישום והיה משפט? אם נסגר במשטרה- מאיזו עילה התיק נסגר? (חוסר אשמה/חוסר ראיות/היעדר עניין לציבור) תוכל לבדוק פרטים אלו על ידי הוצאת מרשם פלילי מהמשטרה (תקנה בולי הכנסה בסך 30 ש"ח בדואר וגש עמם לתחנת המשטרה הקרובה) ללא מענה לשאלות אלו לא ניתן להשיב לשאלתך בצורה מדויקת בהצלחה