תוספת

  • טאבולה ראסה
    חסוי | 15/01/2011 00:22

    שלום יש לי 2 תיקים עוד שהייתי קטין (היום אני בן 23) התיקים שנפתחו לי היו בגיל 15 ו-16 הראשון תקיפה בנסיבות מחמירות לא  זוכר בצוותא או לא מעניין לי את הסבתא ותיק 2 איזה אחד שהחליף לעצמו את הפנים גרימת חבלות חמורות חשבתי שהמשטרה ימחקו לי את זה תוך 7 שנים וזה עדיין מופיע וזה תקף כנראה ל-17 שנים עכשיו במידה ואני רוצה למחוק את זה כמה זה יעלה? ועוד משהו אושפזתי הרבה פעמים בבתי חולים במקום מאסר (לא לחולי לב) האם זה יעזור לי למחוק את התיקים יעני לא כשיר בעת ביצוע המעשה כי יש לי חבר שסגרו לו 10 תיקים על סעיף כזה מודה מראש על התשובה

    • תוספת
      חסוי | 15/01/2011 00:39

      יש לציין שהתיק הראשון נסגר מחוסר ראיות והתיק ה-2 גם נסגר לא זוכר כבר איך יצא לי מזל ונפלתי על עורך דין מוצלחת מה שלא קורה בדרך כלל בסנגוריה הציבורית היום היא כבר בכירה

      • ביטול מרשם פלילי
        אילנה קנטור, עו"ד | 19/01/2011 19:11

        שלום רב,לפי מה שאתה מתאר, מדובר בשני תיקים שנסגרו במשטרה, תיקים בעבירות מסוג פשע.במצב זה, אין ולא תהיה מחיקה אוטומטית של המרשם המשטרתי.  ניתן להגיש בקשה למטה הארצי (בחלוף תקופה של 7 שנים ממועד ביצוע העבירה) לשם ביטול הרישום .עם זאת, אם נוספו תיקים נוספים מאז, התקופה הנמנית לשם הגשת הבקשה תתחיל להיספר ממועד העבירה האחרונה.בכבוד רב,אילנה קנטור, עו"ד