מחיקת רישום משטרתי

  • מחיקת רישום משטרתי
    שלומי | 08/01/2011 19:01

    אני התלוננתי במשטרה נגד משיהו שתקף אותי , לאחר שעצרו אותו שבוע מאוחר יותר בחקירתו טען כי איימתי עליו ולכן תקף אותי ועל הדרך הגיש עלי תלונה לכאורה על איומים. לאחר מכן אותו בן אדם הורשע ואצלי כתבו שהתיק שלי נסגר עקב חוסר ראיות כי הרי הוא רשם עלי תלונה סתם מתוך נקמנות. פניתי למשטרה בבקשה לימחוק לי את כל העיניין הזה מתעודת היושר שלי,הם אמרו שאפשר אבל הם כל הזמן מושכים אותי ......... האם ניתן לימחוק את הרישום המשטרתי הזה לצמיתות ? ואם כן מה עלי לעשות ?

    • מחיקת רישום משטרתי
      עו"ד איתמר סיון | 08/01/2011 19:34

      חכה לתשובה מהמשטרה בנוגע למחיקה. כעיקרון תוכל להגיש בקשה לשינוי עילת סגירה לחוסר אשמה לאחר שתעיין בחומר החקירה. אפשרות שנייה היא בקשה למחיקה בהתאם לתיקון חוק המרשם הפלילי מחודש מרץ 2008.