השאלה אינה מתאימה לפורום

  • הרגשה של השפלה ביזוי וזילזול
    עפרה | 06/01/2011 14:56

    ב3 לינואר ניגשתי לנקודת המשטרה בישוב בו אני גרה ובקשתי להגיש תלונה כנגד דיירת שנטשה דירה שבבעלותי ללא תשלום ונזקים רבים {קשר אחרון שלי איתה מתועד במסרון ב24 לדצמבר}התלונה היתה כנגד הטרדה בהודעות בפלאפון..על התשלום והנזקים כבר עשבתי לוותר הייתי מסופקת מכך שעזבה.{ב21 לדצמבר לאחר שהצק חזר ב10 ואחרי סבלנות אין קץ ראיתי שהיא מושכת אותי באף בקשתי ממנה להתפנות והיא הודיעה על פינוי ומסירת מפתח ושוב משיכות והיא אכן פינתה ופשוט נעלמה עם המפתח ולא שילמה..הכל מתועד במסרוניםקשר אחרון איתה ב24 לדצמבר ב3בינואר משום מקום הופיעה במסרון ודרשה את הצקים שברשותי ואת יתרת הרהיטים שנשארו בדירה..אני רוצה לציין שמה שנשאר היה רהוט הרוס מזוהם כמו כל הבית בצואה ושתן של כלב שהיה ברשותה תעדתי הכל במצלמה}בהגיעי לנקודת המשטרה לאער רבע שעה של המתנה ליד דלת נעולה פתח לי חוקר מהנקודה שכנראה הפרעתי את מנוחתו..הוא קיבל אותי בכעס וחוסר סבלנות וכשאמרתי לו מהי מטרת בואי וסיפרתי לו שאותה בחורה מסתובבת בחברת אנשים שליליים ולי בנות בבית ואני פוחדת.הוא אמר שאני מבזבזת את זמנו ושאחזור אם האיום יהיה ממשי או כשיקרה משהו.לתדהמתי הוא אמר שאם אתעקש הוא יכל "להעיף אותי מהמקום"וציווה עלי ללכת.לפני שהספקתי להגיב הגיעה במפתיע הדיירת לשעבר וישבה בחוץ .ישבה כמו לבושת בלויים כשהיא מעושנת לגמרי ורק מי שעיניו לא בראשו יתעלם מכך. התעקשתי להתלונן .הוא יצא ישב במחיצתה כ2 ד וחזר כועס..דרש את ת.ז שלי ואמר "הבנתי אותך מרגע זה את מעוכבת לחקירה ועכשיו תתלונני נראה מה יש לך להגיד" מאותו הרגע קללתי את היום בו הביאוני לעולם..הוא השפיל אותי לאורך כל הדרך. היא טענה בפניו שגנבתי מהדירה זהב וכסף שהשאירה..לא היו דברים מעולם..אני אמא ל4 ילדים 20 שנה גרה ועובדת בישוב מוכרת ומכובדת ע"י אנשים נשואה זה 23 שנים לאיש שלי בכבוד.הוא צרח עלי טען שאני משקרת "את עושקת כבשת הרש" "את אדם ללא מצפון עושקת עניים"כל נסיונותי לומר לו שהיא משקרת נחסמו באטימות משעה 3 בצהריים נשארתי בעיכוב עד 7.30 אז מותשת וכואבת בכעסי הסכמתי לחתום על חיפוש בביתי..הובלתי מושפלת ובוכה לביתי ב2 ניידות עם ארבעה מתנדבים ושלוש שוטרים..הילדים ובעלי היו המומים הקטנה בת 2.5 החלה לבכות ולהתלות עלי פתחתי להם כל פינה הוא עטט בכל פינה ..המתנדבים שגילו לתדהמתם שהם מכירים את בעלי מלפני שנים קברו את עצמם בכניסה לבית עמדו ושעקו עם הקטנה להרגיעה ודברו עם בעלי. אני החוקר ושוטרת נוספת שהביעה אי נוחות נדדנו בין החדים.למרות שלטענתה נגנב זהב הוא אסף תכשיטים מכל הבא ליד גם לא זהב..הושפלתי ..אני מביטה בילדי שאני מענכת מגיל 0 להיות הגונים ורגישים ואני בוכה מאז ..אני האמא שדורשת וממני חוששים פן יטעו נצבת מולם מושפלת ערום ועריה כל מגרה שהוא פתח בעדר שלי אני לא מסוגלת לפתוח אני מרגישה שהוא חטט לי במקומות הכי פרטיים שלי מרגישה מזוהמת. לאחר שהחרים את תכשיטי הוא מצא בחדר שרות שנמצא בעדרי עוברות לימוד של הדיירת שהושארו בדירה..חוברות שהייתי בטוחה שמסרתי לתרומה{אני נוהגת בכל זמן להניח ספרי קריאה שמאסו בהם או ספרי לימוד שלא נעשה בהם שימוש ליד שערי בי"ס שאולי ישמשו אחרים}לאחר החיפוש נלקחתי אחר כבוד חזרה לתחנה כשכל שכני בחוץ המומים ונסערים ובנותי בוכות בדלת הבית. נשלחתי לכ"ס לתחנה כדי שאימי ההמומה תשחרר אותי למעצר בית אצלה .למחרת הייתי צריכה להתייצב לחקירה שוב בישוב .לאחר שהציג לה את תכשיתי ושחרר אותה הכניס אותי ואמר לי"את רואה היא אישה טובה היא טענה שכלום לא שלה את עושה לה עוול היא מסכנה את לא לך 2 בתים ולה כלום את עושקת אותה את המסכנה אין לך מצפון הרסת לי אתמול את היום את מעצבנת אותי ואני חולה לב תתביישי" הוא טען שאני צריכה למסור דגימת די.אן.אי שלח אותי ברכב שלי להצטלם בתחנה בכ"ס טביעות אצבע ולאחר המון התחננות לאחד הקצינים בנקודה בישוב שדיבר על ליבו אני נמצאת במעצר בית עד יום שישי ב10 בבוקר 24 שעות. אני לא מוצאת את נפשי מאותו היום חסרת מנוחה מרגישה מבוזה ומזוהמת כאילו נאנסמי"אני מרחם עליך "הוא אמר כי יש לך 4 ילדים לכן תשהי בבית שלך אבל את הלילה הראשון החלטתי שתהיי אצל אימך כדי שתחשבי מה עשית..לא עושקים מסכנים" לאורך כל הסיוט הזה הוא מנפנף מולי בתעודת עורך דין שתלויה על הקיר. אני לא מבינה הוא עבר מושבעים שופט ותליין????מי שם אותו להשפיל אותי..ללא עבר פלילי לא סוחרת לא עבריינית ..מה עשיתי ?נקתי את הזוהמה שהשאירה כדי להמשיך הלאה וזאת לאחר שלא יצרה קשר 9 ימים ולא הייתה בדירה .אני לא מוצאת לנפשי מנוחה מיום שלישי שחזרתי הביתה ב2 בצהריים ורק בוכה. האם כך מתנהג חוקר??מאשים מבלי לבדוק וגם שהוכחתי שלא גנבתי לא תבדוק אולי היא שקרה וסתם הפכת את עיי על פיהם ? ולאחר שהוכח למה מעצר בית{כשאני שומעת אותו מדריך אותה איך לפתוח בתביעה אזרחית ומציע לה עזרה}??מה אני יכולה לעשות???????...

    • השאלה אינה מתאימה לפורום
      עו"ד איתמר סיון | 06/01/2011 15:00

      שאלה זו אינה מתאימה למענה בפורום - שכן היא דורשת התייחסות מקיפה ביותר, ובחינת הדברים לעומקם.

      • בהמשך לפנייתי
        עפרה | 06/01/2011 18:14

        תודה לך איתמר על התשובה המהירה....למי אני צריכה לפנות ואצל איזה גורמים אני יכולה להתלונן כך שהמקרה לא "יקבר" בניירת?

        • התנהגות שלא הולמת
          עו"ד איתמר סיון | 06/01/2011 19:05

          באופן כללי אומר, שתלונה על התנהגות מפרת חוק (אם היא אכן כזו) של שוטר יש להגיש או במחלקה לחקירות שוטרים (אם עסקינן בעבירות פליליות) או ביחידה לתלונת הציבור של המשטרה.