תשובה

  • היפנוזה/פוליגרף
    צ.א. | 01/01/2011 11:46

    שלום , אחרי הגשת תלונה במשטרה על תקיפה מינית ואונס בנישואין,נסגר התיק במשטרה וגם עירעור בפרקליטות נדחה. האמת לא יצאה לאור.יש כאן עסק עם שקרן פטולוגי ורמאי ! במשטרה התעלמו מהרצון לבדיקת פוליגרף. מה אפשר לעשות כדי להוכיח את אמיתות התקיפות המיניות ? האם יש אפשרות להגיש תביעה ולהוציא צו שיורה על חקירה בעמצאות פוליגרף? איפה מגישים תביעה כזאת? ומה לגבי היפנוזה ? אודה לכם על תשובה ועל הכוונה להמשך הליכים. העניין רציני ביותר.

    • תשובה
      שאול אמרני, עו"ד | 05/01/2011 09:08

      שלום פוליגרף וכל שכן היפנוזה אינם אמצעים שבית משפט יורה על שימוש בהם בהליך משפטי. פוליגרף אינו קביל בהליך פלילי ובהליך אזרחי ניתן להשתמש בו בהסכמה. אם המשטרה והפרקליטות החליטו לסגור את התיק, דומה שאין הרבה מה לעשות. את יכולה להגיש תביעה אזרחית ו/או קובלנה פלילית פרטית, אך נוכח ההחלטה של המשטרה והפרקליטות, אני די מסופק אם תוכלי להוכיח את טענותיך בקובלנה. לגבי התביעה האזרחית תידרשי להוכיח את טענותיך ואת הנזקים שנגרמו לך כמו בכל הליך אזרחי.