זיוף צ'ק וגניבה

  • זיוף
    IAN | 15/12/2010 00:15

    העו"ד שלי ועו"ד מצד שני הגיעו להחלטה ביניהם מבלי לקשר אותי בעניין.הם הגיעו לפשרה.מה  זה אומר מבחינתי? שילמתי כסף לעו"ד שלי ונתתי לו להיות מיופה כח מטעמיואין לי שום דבר כלקוח לעשות בעניין?ההסכמה שנעשית בין עורכי דין לאותו עניין ובסופו של דבר עו"ד שתבע אותי מקבל את התמורה אבל אינו רוצה להחזיר לי משהו ששייך לי?העו"ד שתבע בהוצאה לפועל על צ'ק מסויים ואז שני עורכי דין הגיעו לפשרה והתובע קיבל את תמורה של צ'ק והצד השני לא קיבל בחזרה את הצ'קהאם זה פלילי?וגם כן הצ'ק זוייף כמה וכמה פעמיים האם זה יכולה להיות סיבה שלא מחזירים את הצ'ק?מה אפשר לעשות הלאה?האם אפשר להגיש תלונה למשטרה?לפי מה שידוע אינני יכול להגיע תביעה נגד עו"ד ?האם זה נכון?אם אותו עו"ד שייך לחברה כלשהי שמטעמה הוא פעל ?האם אפשר להגיש תביעה נגדם?תודה

    • זיוף צ'ק וגניבה
      עו"ד איתמר סיון | 15/12/2010 09:41

      אם זויפה חתימתך על הצ'ק, ודאי שניתן להגיש תלונה. אם גם קיבלו כסף כתוצאה מכך, מדובר בקבלת דבר במרמה וגניבה.