חוק האזנות סתר

  • מתי מותר להקליט מישהו?
    דודו | 14/12/2010 00:23

    באיזה נסיבות יש היתר להקליט בן אדם ולהשתמש בהקלטה כראיה בבית משפט? ובאילו נסיבות תיחשב הקלטת בן אדם כעבירה על החוק?

    • חוק האזנות סתר
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 14/12/2010 00:52

      אם אתה צד לשיחה, גם אם פסיבי - מותר להקליט. אם אינך צד לשיחה - אסור לך להקליט ו/או להאזין לאדם אחר. לעו"ד אסור להקליט עו"ד אחר ללא הסכמתו גם אם שניהם צד לאותה שיחה. בין כותלי ביהמ"ש יש איסור למעט בהסכמת שופט. ראה חוק האזנות סתר להרחבה בעניין.