התוצאות יועברו לידיך רק אם יוגש כתב אישום

  • תוצאות DNA
    אררא | 09/12/2010 17:13

    נילקח DNA מחוקר וניתן רק דוח שנלקח DNA היכן אני יכול לקבל את התוצאות של הDNA כדי לדעת האם באמת יש לי קשר לפרשה או שבאמת עושים עלי עלילה ופוגעים בשמי סתם (או שDNA היא ראייה לא מספקת ולא ניתן לדעת אם הייתה תקיפה או שהתובעה משקר)

    • התוצאות יועברו לידיך רק אם יוגש כתב אישום  לת
      עו"ד יאיר מושיוב | 10/12/2010 11:40

      • ויש כתב אישום
        אררא | 10/12/2010 12:29

        יש כתב אישום ושהוצאתי מהמשטרה את מה שצריך לא הביאו לי את זה אלה רק הביאו לי דוח שאכן נלקח NDA לכן אני שואל מהיכן אני יכול לראות את התוצאות או לקבל אותם כי אני נאשם בתקיפה ואם הDNA שלילי זה יכול לשמש כראייה ? או שDNA אינה ראייה מספקת? (לכן אם DNA ראייה טוב ובמידה ואכן תוצאה שלילית מדוע לא לראות זאת במשפט? ) לכן מהיכן אני יכול לקבל את התוצאות של זה ?

        • DNA זו ראיה בעלת משקל גבוה וחזק
          עו"ד יאיר מושיוב | 10/12/2010 14:29

          אם הוגש כתב האישום ובחומר החקירה לא הועבר לידיך (או לעורך דינך) תוצאות הDNA, כנראה שאין תוצאה או שהתוצאה אינה לרעתך (או במילים אחרות- לפרקליטות אין בתוצאה תועלת). בכל אופן, אם בוודאות הועבר לידיך כ-ל חומר החקירה, לטענת הפרק', אזי מצבך מצויין, כי ניתן להשתמש בהיעדר התוצאה לטובתך. יחד עם זאת, אם מדובר בתקיפה בלבד, ללא מעורבות מינית, או ללא הכחשת נוכחותך במקום האירוע, DNA לא יהיה רלוונטי בהכרח. להרחבות או להבהרות, פנה לעו"ד פלילי בהקדם. בהצלחה, עו"ד יאיר מושיוב

          • רגע אני צריך להבין משהו
            אררא | 10/12/2010 15:49

            נניח ואכן הם הביאו לי הכל מדובר רק על תקיפה ואני מודה שהייתי בזמן האירוע כן (אבל כמון לא מודה שתקפתי) אז תוצאה שלילית של DNA לא תעזור לי כל כך? לפי מה שאתה אומר ?

            • DNA המשך
              עו"ד יאיר מושיוב | 11/12/2010 22:50

              אם מדובר בתקיפה אלימה בלבד ואתה מודה שנכחת במקום, אין בהכרח חשיבות לקיומו של DNA, ולכן תוצאה שלילית לא תעלה ולא תוריד. כמובן שתשובתי כללית וייתכן שבנסיבות העניין שלך ה-DNA כן רלוונטי, אך ככלל, עבירה מסוג זה איננה מחייבת תוצאת DNA חיובית, ובעיקר משום שאתה לא מכחיש את נוכחותך במקום.