חקירת משטרה

  • טיפול משטרתי
    אבבב | 06/12/2010 13:08

    הי מקרה לפני כחודש והוגשה תלונה במשטרה בצירוף דיסק עם האיומים ותנועות היד של התקיפה (זרקו לי את המצלמה לכן לא וראים את הקטע שזורקים מאחר והקטע נפגע אך אחרי זה חזרתי לצלם ורואים את התנועות היד המורמות לאברי ) הוגשה תלונה על כך על תקיפה (התקיפה היא בגלל שצלמתי בשטח ציבורי ברחוב זה היה ) המשטרה התקשרה ואמרה שהיא (התקשרה ודיברה) עם התוקפת והזיהרו אותה ואם יש עוד פעם משהו להתלונן מיד (והסברתי שזה לא פעם ראשונה שמשפחה הזאת מאיימים או פוגעים במזיד ברכוש ויש לכך צילומים) נפתחו מספר תיקים נגדם כבר והמשטרה לא עשתה כלום בהקלטה גם ניתן לשמוע שאחיה של התוקפת טוען שמשטרה זה הטרדה ואם אני אומר מילה אחת על אחותו יקרה לי דברים חמורים ורעים למרות כל זה ולמרות כל התקיפה שצולם חלקית מה שהצלחתי לצלם (בגלל שזרקו לי את המצלמה מידיי) וגם הקלטה של איומים של אחיה במשטרה רק הזהירו אותה ואמרו לי שאם קורה משהו להתלונן מיד אך מה אני אמור לעשות אם אחיה לפי מה שהוא אמר ינסה לתקוף אותי (זה יכול להיות גם בפתח הבניין מאחר והם שכנים ) וזה יכול להיות דברים אחרים נוראים כמו שהוא טוען איך אני יוכל להספיק להתלונן / או אם קורה משהו אז כנראה זה בגללו מאחר ויש איומים שלו וכמו שהוא טען דברים נוראים וחמורים

    • חקירת משטרה
      עו"ד איתמר סיון | 06/12/2010 15:25

      אם סגרו או יסגרו חלק מהתיקים או את כולם - תוכלו להגיש ערר בו אתם מבקשים ודורשים שיוגש נגד התוקף/פת/פים כתב אישום.

      • 3נסגרו
        אבבב | 06/12/2010 16:29

        היו 3 תיקים לפני על נזקים ואיומים והם נזגרו ולפי שהתקשרו היום ואמרו שזהירו את התוקפת ואם יקרה עוד פעם משהו להגיש תלונה אז כנראה גם זה הולך להסגר אז האופציה היא להגיש ערר מדוע כל התיקים נגדם נסגרו (פגיעה ברכוש איומים ותקיפה) ולצרף את ההקלטות שקיימות לערר? תודה