שלום!

  • הפרת צו הרחקה והוצאת חפצים מהדירה
    אובדת | 29/11/2010 15:03

    נגד חבר שהוצאתי מהבית בעקבות אלימות הוצא צו הרחקה ובמקביל לו צו הגנה. למרות צו ההרחקה נפגשנו במשך כשבוע אחרי האירוע כי הוא הביע נכונות לטיפול אבל אחרי שראיתי שזו לא כוונה רצינית הודעתי לו שלא יהיה איתי בקשר ויתרחק ממני. שתי שאלות: 1. האם העובדה שהפרנו בהסכמה את הצו מבטלת כעת את זכותי לדרוש שיתרחק או להתלונן שהוא מפר את צו ההגנה שעדין תקף במידה שהוא מטריד אותי? 2. האם יש הגבלת זמן בו עלי לשמור את החפצים שלו אצלי בדירה כדי שלא יתלונן שזרקתי אותם? האם עליי לידע אותו באופן רשמי דרך עורך דין או אחרת שאם לא ידאג תוך תקופת זמן שמישהו ייקח אותם הם יושלכו לפח?

    • שלום!
      מירב | 29/11/2010 18:52

      שלום לך גם אני קורבן לאלימות ורציתי לחלוק איתך מה, שעבר עליי אך זה בטח לו לפורום אם תוכלי לספר לי מה עברת זה מאוד יעזור לי להתמודד המייל שלי הוא:maxvkatni@walla.co.il אשמח מאוד אם תכתבי אפילו באילום שם. תודה מראש

      • שלום לך
        אובדת | 30/11/2010 14:02

        מצטערת לשמוע שאת במצב דומה. לצערי, לא אוכל להיות לך לעזר כי אני לא במקום הנכון להשיא עצות או לתת דוגמא, כמו שאת רואה, אני בעצמי מחפשת פתרונות למצב. אני יכולה להמליץ לך לדבר עם נשים מקסימות בפורומים למניעת אלימות כמו הפורום של אתר 'אסימון'. ובהצלחה.

        • המשך
          מירב | 30/11/2010 18:57

          שלום! אני יודעת ,שזה לא פורום פסיכולוגי אבל עצם העובדה, שבחרת בשם "אובדת"מראה שאת עדיין מפוצלת ברגשותייך לבחור,הבעיה היא לא איפה לשים את הדברים שלו, אלה שיש לך עדיין רגשות כלפיו.גם אם תוצאי את הדברים שלו הבעיה לא תגיע לפתרון .הדיסוננס הוא לא פשוט במקרה שלך ואני יכולה לאחל רק בהצלחה בבחירה.