פנה אישית ליחידה החוקרת

  • בירור פ.א...
    אליעד | 25/11/2010 12:44

    שלום,לפני כשנה נחקרתי במשטרה, ומאז נודע לי שהתיק כבר הועבר לפרקליטות... כשהתקשרתי לפרקליטות היום לברר לגבי מצב התיק, לאחר שהוקלדה ת.ז שלי במערכת נאמר לי כי אני לא מופיע שם, ונשאלתי אם אני יודע את מספר הפ.א של התיק... מכיוון שאין לי את המספר, רציתי לדעת כיצב אני יכול לקבל אותו? רק ע"י היחידה שבה נחקרתי או ע"י טלפון ל100 אפילו?תודה רבה מראש

    • פנה אישית ליחידה החוקרת
      שאול אמרני, עו"ד | 25/11/2010 13:34

      שלום אני מסופק אם מספר 100 רלוונטי כאן, ולא רק משום שזה מספר חירום והשאלה שלך אינה נמנית עם קטגוריה זו. אלא גם משום שאף אחד לא יודע לזהות אותך טלפונית ומידע כזה על חקירה משטרתית, בעיקר כזו שהועברה לפרקליטות היא בגדר חסויה. לכן מוטב לך להתאמץ מעט ולפנות ליחידה החוקרת עם ת.ז. ושם תקבל את מספר תיק החקירה. זה יאפשר לפרקליטות לבחון את התיק שלך ולתת לך תשובה מוסמכת יותר. השאלה היא האם אתה לא מעיר את הדוב משנת החורף שלו. כלומר, מזכיר להם לטפל בתיק שלך.

    • בירור פ.א
      עו"ד יאיר מושיוב | 25/11/2010 13:37

      אם הת.ז שלך לא מופיעה בפרקליטות, ייתכן שהתיק נמצא בתביעות האיזוריות שלך. ב-100 לא תוכל לקבל את מס' הפ.א אבל פניה לתחנה בה נחקרת תענה לך על כל השאלות. נסה להגיע לחוקר/רכז החקירות, אשר טיפל בעניינך.