תיק פרקליטות

  • בירור מצב תיק...
    מיכאל | 23/11/2010 14:37

    שלום,לפני כשנה נחקרתי תחת אזהרה בחשד להונאת כרטיסי אשראי בנסיבות מחמירות.בתום החקירה שוחררתי ללא הגבלות כלשהן.חלפה כבר שנה, ומאז לא יצרו איתי קשר... פניתי למשטרה לפני כחצי שנה, ונאמר לי שלא ניתן למסור לי פרטים אך התיק הועבר כבר לפרקליטות.יש משהו שעליי לעשות/שאני יכול לעשות? אני רוצה לברר את הסטטוס שלי בתיק, האם אני עדיין בגדר חשוד...תודה רבה מראש!

    • תיק פרקליטות
      עו"ד איתמר סיון | 23/11/2010 15:18

      התיק נמצא ככל הנראה בפרקליטות המחוז, ועומד לפני החלטה. תוכל לדבר עם מזכירות הפרקליטות כדי לראות איפה התיק עומד.

      • שאלה נוספת...
        מיכאל | 23/11/2010 15:42

        קודם כל תודה על התגובה המהירה,שני, איך אדע באיזו פרקליטות התיק נמצא? נחקרתי בלוד בלהב 433...יש קשר להיכן נחקרתי? ומה אני יכול לשאול?תודה שוב...

        • פרקליטות
          עו"ד איתמר סיון | 23/11/2010 16:19

          בדוק עם היחידה החוקרת - הם יידעו לומר לך. ככל הנראה התיק יהיה בפרקליטות מחוז מרכז.

          • וכשאני שואל...
            מיכאל | 24/11/2010 01:30

            איני יודע את מספר התיק... ביחידה שבה נחקרתי לא עונים לטלפון כבר כמה שבועות...האם להתקשר בכל זאת לפרקליטות ולהזדהות בפרטיי האישיים וכך יהיה ניתן לאתר את התיק?