תשובה

  • כתב אישום פלילי
    אתי | 24/09/2010 17:56

    שלום רב: בתאריך 04.09 הגעתי לחנו למוצרי חשמל. לאחר דין ודברים ביקשתי להחזיר מוצר אשר רכשתי אותו כ 30 דקות לפני. בעל החנות סרב לקבל את המוצר ובנינו התפתח דין ודברים שבסופו בעל החנות תקף אותי מילולית ואף הכה אותי. לאחר מכן שבתי לביתי שאני נסערת בעלי תחקר אותי על שקרה ולאחר מכן הוא ניגש אל בעל החנות לברר איתו את הנושא. בין בעל החנות לבין בעלי התפתחו דין ובמהלכם פרצה קטטה בין בעלי לבין בעל החנות.לאחר מכן בוצע "סולחה" בין הצדדים והעיניין "נסגר" לאחר כשבוע זומנו לתחנת המשטרה העיירונית לצורך חקירה.במהלך החקירה הוצגו לנו בין השאר דיסק של מצלמות האבטחה בחנות תוך שהוא ערוך ומגמתי ובו אנו נראים רע מאוד. השבוע קיבלנו זימון לבימ"ש פלילי ע"י מדינת ישראל. רצינו להתייעץ בנושא עם איש מקצוע אמין וטוב בתחום. תודה אתי

    • תשובה
      שאול אמרני, עו"ד | 25/09/2010 19:19

      שבוע טוב צר לי על הנסיבות. אך על פי תאור הדברים, בעלך לא נהג בחוכמה. בעיות במישור האזרחי פותרים באמצעות הליך תביעה אזרחי ולא אלימות. מעבר לכך, פנייתך אינה מגדירה שאלה משפטית בתחום הפלילי. אינני יכול להפנות אותך לעורך דין, שכן זו חריגה מכללי המשחק בפורום זה. לפחות על פי הבנתי. תוכלו לחפש עורך דין פלילי באינטרנט. בהצלחה

    • כתב אישום פלילי
      עו"ד עמי-גא | 26/09/2010 18:26

      שימו לב שאתם יכולים לאחר הגשת כתב האישום לבקש לראות את כל חומר החקירה (לרבות המצלמות) ובמידה והחומר ערוך בצורה מגמתית ניתן לעלות על כך במהלך הצפייה ו/או על ידי מומחים. כמו כן ניתן לבקש את המצלמות בגין האירוע בין האישה לבעל החנות קודם לכן, על מנת להשוות בין האירועים ואולי אף לצרכים נוספים...