נו באמת?

  • הסכנה במתן צילום תעודת זהות
    גאיסון | 15/09/2010 11:02

    שלום רב התחלתי לעבוד בעבודה חדשה המעסיק בקש ממני צילום תעודת זהות ,זה קשור לביטוח לאומי וקופת חולים, עכשיו אני רוצה לדעת האם הוא יכול להשתמש בצילום תעודת הזהות במשהו שיזיק לי ,כגום זיוף או פתיחת חשבון בנק על שמ שלי או שישים העסק בשם שלי מבלי שאני אהיה מודע?

    • נו באמת?
      שאול אמרני, עו"ד | 21/09/2010 20:30

      שלום איזו מן שאלה זו. ברור שכל אדם יכול לבצע מעשה פלילי במסגרת היתר שיש לו כדין. השאלה היא מדוע שהוא יעשה זאת? מה כבר ניתן לעשות עם צילום תעודת זהות? להבנתי אתה דואג שלא לצורך. כל יום אנשים מעבירים פרטיים אישיים ומסמכים מיד ליד או לרשויות מסוימות. מי שרוצה לבצע עבירה, יבקש מסמכים חשובים יותר מאשר צילום תעודת זהות.