הפורום המתאים לשאלתך הוא דיני מיסים

  • פרוצדורות חוקיות
    רינת | 27/07/2010 11:47

    התחלתי להוריד שיער גוף באמצעות שעווה ולבקש תשלום על כך לא פירסמתי כל מודעה פרסומית רישמית . ולקוחותיי באים באמצעות "חבר מביא חבר" . האם אני מחוייבת לדווח על כך למס הכנסה? והאם ישנם איזה דברים שאני מחוייבת לעשות על פי החוק כמו למשל "הודעה על פתיחת עסק" או משהוא בסגנון . ו

    • הפורום המתאים לשאלתך הוא דיני מיסים
      עו"ד איתמר סיון | 27/07/2010 11:55

      אבל, ודאי שישנה חובה לדווח על הכנסות למס הכנסה, וגם לביטוח הלאומי. באשר למע"מ - נושא זה כבר דורש בדיקה כי עסקים מסוימים בהכנסות מסוימות פטורים מדיווח למע"מ, אך זה צריך להיות מוסדר.