על פניו אין כאן עניין פלילי

  • טעות
    שולי | 12/07/2010 17:31

    היום נכנסתי לרשת מזון שמכבדת עצמה ,האווירה שם מאוד לא המונית,אני נוהגת לקנות שם לפחות אחת לחודש ומוציאה כל קנייה בערך 200-300 שח.ברשת הזו יש מזון איכותי והטעימות נגישות לכל אחד וזה מה שעושים כולם.הכנסתי לניילון קטן חופן של שקדים ובדרך לקופה אכלתי רבע מהחופן.כשנעמדתי בקופה ניגש אליי בחור ונזף בי למה אני אוכלת על חשבון המקום.כעסתי נורא ואמרתי לו שהוא לא צריך לבייש אותי לפני כולם והחלטתי שאני לא קונה את השקדים שהיו בשקית.לא הייתי מודעת למצלמות .הוא הלך למנהל החנות ודיווח לו שהנחתי את השקית בצד(אבל עדיין היתה לי קנייה גדולה אחרת).מנהל החנות ניגש בעצמו ושוב נזף בי באלגנטיות ,לקח את השקית שהנחתי בצד ומסר לקופאית ואמר לה: היא תשלם על התכולה בשקית + 50 גר נוספים!!. אני אמרתי לו שהוא מבייש אותי ואני יכולה לתבוע אותו.לאחר שהקופאית הקישה את המחיר אמרתי לה שאני לא מעוניינת בשקדים ואשלם רק על תוספת של 50 גר (יצא 6 שח).המנהל אמר לעובד שלו "תשמור את ההקלטנה" .מה יכול לקרות פה בדיוק? האם כדאי להתלונן?

    • על פניו אין כאן עניין פלילי
      עו"ד איתמר סיון | 12/07/2010 17:38

      אין כאן עניין פלילי, על פניו, המצדיק פנייה של בעל הבית למשטרה. עושה רושם שגם אין לו שום כוונה לפנות למשטרה. דומה שהמעשה שלה היה סביר בנסיבות העניין, וכך גם ה"סנקציה" בה נקט נגדך. לא הבנתי את שאלתך בנוגע לאפשרות להתלונן. את רוצה להתלונן נגד בעל הבית?! לי זה נראה לא מתאים ולא צריכה להיות כאן חקירה פלילית משום צורה ואופן.