הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

מחיקת רישום פלילי - עבירת עוון

  • עבירה מסוג עוון
    גו'ש | 08/07/2010 09:43

    לפני כחמש שנים וחצי הורשעתי בעברה מסוג עוון אחרי עסקת טיעון.(יש לציין שהגעתי לעסקה ע"מ לחסוך את המשך המשפט אפילו שבסוף התברר שאם הייתי ממשיך הייתי יוצא זכאי לחלוטין). א. האם עבירה מסוג עוון נמחקת ברישום הפלילי ? ב. אם זה אמור להמחק אחרי 3 שנים למה זה עדיין מופיע ברישום הפלילי? תודה

    • מחיקת רישום פלילי - עבירת עוון
      עו"ד איתמר סיון | 08/07/2010 10:00

      רישום פלילי נמחק אחרי שבע עשרה שנים - הוא מתיישן אחרי שבע שנים (לפחות), ונמחק אחרי עשר שנים נוספות. מחיקה אחרי שלוש שנים רלבנטית בעניין קטינים בלבד, ורק בתנאים מסוימים. לקריאה נוספת: מחיקת רישום פלילי >>