למה אתם לא עונים לי

  • התגרות לאחר דקירה
    אמיר כהן | 07/06/2010 18:41

    שלום רב. אחי נדקר לפני מס" שבועות,הדוקר ואחי היו במעצר בית של שבוע אחד וכרגע שניהם חשודים ומצפים למשפט. הדוקר כבן 50+ ואילו אחי כבן 20. הנבזה שדקר את אחי ממשיך להקניט ולהציק לו ,וגם כשאני מגיע לבקר את אחי אני זוכה להטרדות,פרצופים,גיחוכים וכו" עקב כך הנני מגיע לאחי פחות מכיוון שקשה לי מאוד לראות את הדוקר הנלוז הזה שהוא שכנו של אחי יושב וצוחק לו להנאתו.זה אוכל לי את הלב והנשמה. ברצוני לדעת האם ישנה דרך כלשהי{ אפילו לצלם אותו} לעשות משהו כנגד איש זה והאם זה נקרא הטרדה?התגרות?אם היה לאחי צו הגנה האם זה היה נקרא הפרה של צו הגנה? בתודה מראש ........

    • למה אתם לא עונים לי
      אמיר כהן | 08/06/2010 15:57

      שלחתי לכם הודעה אתמול בערב שהכותרת שלה היא:התגרות לאחר דקירה. אנא עזרו לי זה מאוד חשוב לי בתודה מראש ........