כתב אישום בגין מריחואנה

  • זימון טלפוני למשפט על אחזקת בסמים קלים
    ניתאי | 07/06/2010 13:30

    לפני שבוע יצר עימי קשר עו"ד מטעם המדינה (לטענתו) והודיע לי על משפט שנקבע לגבי ארוע שארע לפני מספר שנים (אחזקת 1.5 גרם מריחואנה), האם זה ייתכן? זימון טלפוני על ארוע מלפני כמה שנים? מה עלי לעשות והאם ניתן לבדוק האם מתקיים משפט כזה? תודה רבה

    • כתב אישום בגין מריחואנה
      עו"ד גיל משה | 07/06/2010 15:58

      ניתאי שלום. אכן לא ברור כיצד הגיע כתב אישום לסניגור מטעם המדינה לפני שאתה עצמך זכית לקבלו. מדוע שלא תפגש עם עורך הדין אשר הודיע לך על כתב אישום או לחילופין תבקשו לשלוח את כתב האישום אליך. לגבי החלק השני של שאלתך תשובתי היא כי התישנות מוגדרת בחוק על פי סוג העבירה המיוחסת וככלל כמות כזו של סם מסוג מריחואנה או חשיש שהינה מזערית לא אמורה להגיע לכדי כתב אישום בהנחה שזוהי הפעם הראשונה וניתן יהיה להגיש בקשה לעיכוב הליכים או לחזרה מכתב אישום. בהצלחה עו"ד גיל משה