הטרדה מינית - חקירה במשטרה

  • שלום
    eee | 31/05/2010 20:17

    היום התקשרתי למודעה בעיתון לגבי מאסג קיבלתי פרטים אחרי רבע שעה התקשרתי שוב ואז הבחורה אמרה לי שהשיחה מוקלטת ושהיא מגישה תלונה על הטרדה מינית השאלה היא אם השיחה מוקלטת אין לי בעיה כי לא אמרתי כלום אבל אם לא מה אני עושה התקשרתי מחסום האם אפשר לעלות עליי האשה נשמעת קצת לא בסדר האם תפתח חקירה? כמה זמן לוקח אם מתפתח משהו לכיוון חקירה עד שאשמע מהמשטרה?מה אני אמור לעשות האם לפנות למשטרה?

    • הטרדה מינית - חקירה במשטרה
      עו"ד איתמר סיון | 31/05/2010 20:30

      כעיקרון אם מוציאים (אם על ידי צו בית משפט, ואם דרך חברת הטלפון באופן ישיר) פלט שיחות נכנסות, והטלפון שהתקשרת ממנו בר זיהוי (לפחות לפעם הראשונה) ורשום על שמך - אזי אפשר לאתר אותך. לא הבנתי מדוע אתה רוצה לפנות למשטרה. אם היא תפנה למשטרה, יכול להיות שלא ישתכנעו שזה מצדיק חקירה פלילית. אם כן ישתכנעו שצריך לחקור אותך - יתקשרו אליך להזמין אותך לחקירה. זה יכול לקחת בין מספר ימים למספר חודשים.