סכנה להגשת כתב אישום נגדך!

  • מה עושים?
    רביד | 22/05/2010 15:49

    נעצרתי בלוד בפעם הראשונה עם סמים 4 חתיכות של מאה אין לי עבר פלילי בכלל ואחרי חצי שנה קבלתי מכתב עם קוד 60 א שאם אני רוצה להסביר למה אני לא רוצה שיפתחו בתיק פלילי השאלה שלי זו האם עלי לקחת עו"ד?

    • סכנה להגשת כתב אישום נגדך!
      עו"ד איתמר סיון | 22/05/2010 16:25

      מכתב יידוע בדבר זכות השימוע לפי סעיף 60א משמעו שחומר החקירה בעבירת פשע הועבר אל יחידת התביעות הרלבנטית, או לפרקליטות. יכול מאוד להיות שיוגש נגדך כתב אישום בגין החזקת סם שלא לשימוש עצמי. מדובר בעבירה פלילית שעונשה המקסימלי הנו 20 שנות מאסר! הייתי ממליץ לך לפנות לעורך דין, ויפה שעה אחת קודם.

      • אתה זכאי לסנגור ציבורי בחינם, תפנה לסנגוריה הציבור  לת
        avic | 29/05/2010 13:24