עבירה פלילית

  • משפט בגין הטלת שתן במקום ציבורי.
    מאי | 29/04/2010 17:43

    שלום, בעלי "נתפס" כאשר הוא מטיל מימיו במוצ"ש ב 2:40 לפנות בוקר בכביש עוקף באר שבע בשטח פתוח (קוצים ועשבים) ללא מבנה מיושב בסביבה וללא תאורת רחוב. הוא קיבל קנס של 660 ש"ח אך ביקש להגיע למשפט מאחר ואינו רואה בקנס זה הוגן. הוא זומן לבית דין לעניינים מקומיים בב"ש (תאריך שנקבע לו בעת הארוע). האם ישנם תקדימים משפטיים לעניין מסוג זה. ומה כדאי לו לטעון במשפט. עלי לציין כי לו יכול היה להתאפק עד תחנת דלק קרובה היה עושה זאת. תודה מראש על תשובתך.

    • עבירה פלילית
      עו"ד איתמר סיון | 04/05/2010 10:30

      אם בעלך לא יכול היה להתאפק בשל בעיה רפואית, ויש על כך תיעוד במסמכים רפואיים - הייתי מציג אותם בפני התובע בבית המשפט ואם לא יסכים לבטל את הדוח, הרי שהייתי מציג זאת בפני השופט שידון בתיק.

    • תגובה
      רון | 09/05/2010 13:34

      לדעתי בעלך צריך לקבל פרס (השקיית אדמה בשעת בצורת) ולא ידעתי שקיים חוק כזה את האמת. אני יתחיל לנסוע עם קטטר בדרכים (טוב לדעת)

      • אבסורד
        מאי | 09/05/2010 13:38

        האבסור הוא שעצרו את חברה שלי לפני כמה ימים על נסיעה במהירות של 27 קמ"ש מעל המותר. ובעודה מסכנת את חיי עצמה וחיי אחרים היא קיבלה דוח של 250 ש"ח... תחי מדינת ישראל, הצדק וההגיון!