המשך סיפור

  • יש לי כתב עישום ממדינה זרה ו כבלתי עונש מעסר
    חגי | 21/04/2010 23:47

    כתב עישום: ביום 06.04.2008 בסביבות שעה 03:15 ברחוב Zmaja od Bosne עד מםפר 3, מועצה עזורית מרכז העיר סרייבו (Sarajevo), עחרי ויכוך כצר ו דחיפות עמ (גבר x.y) ממול בית קפה "TITO", אלך ל רכב שלו מסוג "Seat" דגם "Ibiza",  צבע אפור מטלי, מספר לוחיות x.y, שחונה ברחוב בין הפקולטה לפילוסופיה ומוזיון האולמי, ולאחר מכך הניע את ה רכב, ובמהירות של 75 קמ"ש, הגיה לאזור של חולכי רגל, שהו הפלטו של המוזיון האולמי, איפו שאמדו (גבר x.y) ו (בהורה x.x), ו אז הוריד את ה מחירות ל 35 קמ"שת בכבנה ש יפגעה באותם האנשים בפגיעות כשות לגוף עם חלכו הכדמי של הרכב פגע ב (גבר x.y) ו (בהורה x.x), הפיל את אותם ה אנשים ל כרקה, ממשה ה(גבר x.y) קיבל פגיעות כלות לגופ שנירו בצורה של שן שבורה מ צד השמלי ו עוד שן אמצאית שבורה, הורדת עור ב איזור מצח, ו חלק כדמי תחתון של שתי הרגלים, מריכה של חלכו ה ימין של אחוריב (כבנה ל תחת), ו(בהורה x.x) שתי פגיעות גוף כשות  ב צורה של שבר של עצם העף עם הזזת עצמות הסופיות, שבר פנימי של תפוך עינית שמלית עמ שבר תחתית של חור העין כמו כן גג של סינוס לסת מ צד סמול, ו פגיה כלה ב צורה של שינים ש נפלו החוצה. זות אומרת, עם כבנה קודמת בעזרת כך מנועי גרם לסכנת חיי אדם ו בהזדמנות זות גרם ל פגיעת גוף כשה.במשה הו בצע עבירה פלילית קשה "מעסים עם אונש כבד נגד ביטכון כללי של אנשים ו רכוש מפרק 328 נקודה 1 של הוק פלילי ובכשר עם 323 נקודה 1 של הוק פלילי של מדינת בוסניה ו הרצגובינה.

    • המשך סיפור
      חגי | 22/04/2010 00:33

      ההלק שלא כתוב בהאשמוצ נגדי: אכרי ויקואך ה מוזכר למאלה התרחכתי מ הבית כפה ב כיבון ה רכב כאשר תכף אותי גבר המוזכר בתור אהד הנפגעים יחד עם אוד 4-5 אנשים ש פיצצו אותי מכות רצך אד כדי שהפסקתי להרגיש מקות והתהלתי לשמועה אותם היו לי גם מן ברקים כאלו בעינים מהמכות שחתפתי אני מזכיר שוב מ 4-5 אנשים יחד, גם יש לזה אוחחות מרופים, גם קן לא כתוב פה שהיתי ב נוכחות של חברה שלי שהיום אשתי ו עוד שתי בהורים ו בהורה שנפגעה כשות, הבחורה היתה צריחה להיות הסנדקית של אישתי בחתונהו הי בעה איתנו לבית כפה כדי לשתות משכה ו לחגוג את החתונה ש כבנו ל תאריך, ה בחור שנפגע היה ה רשון שתקף אותי יכד עם הברים שלו 4-5 הברים אני מדגיש, בכל ה מצב ה זה ש בההלת מורכב מדי בשויל ש אני אתאר אותו כן אני לא בוראך ממשה אסיתי אבל אני גם לא היחיד שצריך להיאות נאשם ו אד היום אני ה נאשם ה יחידת אני בנאדם בלי הרשאות קודמותת, עובד, התחתנתי, היתי מאבר שנה וחצי בבית משפת בשביל זה, עצרו אותי בהתחלה למרות שלבד בתי לתחנת המשתרה ישר מהמקום ברגע ש חזרה לי השפיות לרוש ו דבכתי על המכות ו ש אסיתי משהו לק משהו או משהו כי באותו רגה לא ידעתי מבדיוק כרהת אחר כך אסו לי בדיקות פסיכיאטריות בארך שנה לתוך המישפת ו ה תוצעה היתה "שפיות מוגבלת בהחלת בזמן המכרה" יש לי גם בדיקות רפואיות אכרות שמעידות על זה שחתפתי מכות כשות ו יש לי גם הסברים רפואים ש מסבירים ש כבלתי מכות אם ברזל חד לראש, יש גם 4 אדויות ש מספרות אותו סופור ש אני מספר רק במלים אחרות, כולל אדות של הבחורה שנפגעה, בית משפת לא רוצה להיתיחס ל מקרה כמקרה של התקפה והגנה אלה עומר שהמכות ש קיבלתי לא כשורות לזה שפגעתי באנשים עם הרכב ו בכלל לא מתיכס ל זה שהותכפתי, שאני אסים את ה סיפור הזה בקצרהת עם יש פה משהו מאוניין לעזור ו ליעץ אותי קצת ו גם לשמועה את הסיפור המלא עם כל ה פרטים ו גם על רשלנות בחקירת המשתרהת ורשלנות של התובעה המדינית ו גם רקה הפוליתי שיש לסיפור אני מבקש ש יצור כשר דרך איימיילת המצב שאני נמצה בו קרגה הו ש כבלתי 18 חודשים של מעסר, יש לי הזדמנות להגיש תלונה ו אני בעיכרון צריך אצה מלעסות ו איך להיתלונן נכוןץ תןדה רבה ל כל ה מאוניענים לעזור!