שאלתך לא ברורה

  • משפט
    אאא | 12/04/2010 19:16

    המדינה טובעת במשפט ת.פ נכון עכשיו אם רוצים שהמשפט ילך להוכחות המשפט נדחה נכון ? אחרי זה המדינה מביאה הוכחות אם יש לה בכלל האם אחרי זה שוב דוחים על מנת שהנתבע יוכל להשיב על ההוכחות במכתב או בכל דבר ? או שצריך להשיב באותו רגע על הוכחות ? 2- האם מדובר סיכסוך שכנים על יש ת.פ והתובעה שזה המדינה והעד שלהם שזה השכן היו משפטים אחרים נגדו אצל מפקח למקרקעין ושמה הוא טען שקרים גמו גנב ועוד והשופט דחה אותו וטען שכל מה שהוא אמר זה לא נכון שקר ואפילו היה בודק מתאם המפקח למקרקעין וכתב שאין שום גנבות האום פסק דין של שופט אחר משפיעה על משפט כזה ? (כי זה הוכחה שהעד של המשטרה (מדינה ) הוא שקרן !!! ויש עוד ועוד הקלטות שבני משפחתו מאיים על כולם ועוד ועוד דברים השאלה האם פסק דין של שפוט משפיע והקלטות של אימיום של בניו גם משפיעה על משפט כזה ? (כי בעצם העד של המדינה הוא אדם עבריין ושקרן שנותנים לו יד למעשיו ) בתודה

    • שאלתך לא ברורה
      עו"ד איתמר סיון | 12/04/2010 19:54

      אך דומה שעליך לפנות לעורך דין פלילי להסדרת ייצוגך.

      • תשובה
        אאא | 12/04/2010 20:36

        הנסה להביר את שאלתי שנית ישנו משפט פלילי שהעד של התביעה הוא השכן וברצוני לבקש מהמדינה שהיא התובעת הרי מסוג משפטים כאלה שיביאו הוכחות ואז המשפט נדחה נכון אז אחרי שהיה משפט שוב והיה להם הוכחות לא יודע איזה אבל נניח וימציאו משהו המשפט שוב ידחה על מנת שהתבעה יוכל להעבור על הוכחות שלהם ולהשיב אליהם או שצריך באותו הזמן להשיב על זה 2- השכן שהוא העד היה משפט שהוא תבע אצל המפקח למקרקעין על גנבות ועוד והמקפח של מהקרקעין (השופט) בפסק הדין דחה אותו וטען שאין שום גנבות וזה שקר מה שאמר התובעה האם זה גם יכול להיות ראייה נגד אותו האדם שהוא העד במשפט שבגללו המשפט מתנהל בפלילי ? מכיוון שהאדם שיקר וישנם הקלטות שהאדם הזה מאיים האם גם זה משפיעה ? מקווה שהשאלה ברורה

        • סכסוך שכנים
          עו"ד איתמר סיון | 12/04/2010 21:22

          נאשם מגיב לאישומים נגדו רק לאחר שהתביעה סיימה להעיד את עדיה. התשובה היא לא מיידית, הגם שיכולה להיות באותו יום, אם העדות של עדי התביעה קצרה. באשר לשאלתך השנייה, לא ניתן להגיש פסק דין כראייה (למעט פסק דין פלילי כראייה בהליך אזרחי), אך ניתן להשתמש בפסיקה כנגד האמינות שלו במסגרת חקירה נגדית של אותו עד.

          • תשובה
            אאא | 12/04/2010 21:47

            אוקיי בקשר לשאלה הראשונה מה קורה אחרי שמבקשים מהתובעים שיביאו הוכחות ? (הם מראים איזה הוכחות יש להם ואז מביאים כתב הגנה איך זה עובד בידיוק אשמח להבין 2- לא ניתן להשתמש בפסק דין אך ניתן להגיד שהוא אדם לא אמין כן השופט יכול להסתכל על הפסק דין ? מי חוקר בדרך את העד העורך דין או שניתן גם לנאשם לחקור?

            • ייצוג משפטי
              עו"ד איתמר סיון | 13/04/2010 08:33

              הבאת ההוכחות היא בצורת העדת עדים (אלא אם אתה מסכים למה שהם אמרו במשטרה). השופט לא יכול להסתמך על פסק הדין אלא מי שחוקר אותו נגדית (אתה או עורך דין) יכול לשאול אותו שאלות הקשורות לאותו פסק דין. שוב אני ממליץ לך לבחון אפשרות ייצוג על ידי עורך דין פלילי.

              • תשובה
                אאא | 13/04/2010 08:57

                אוקיי משהו חדש אמרת לי חשבתי שהוכחות שהם צריכים להביא זה בכתב אך אתה אומר שזה רק העדים הם ההוכחות אוקיי והאם לי גם יש זכות לחקור אותו או רק לעורך דין יש או שאפשר גם אני וגם העורך דין ? והסיכסוך הזה הוא שרשרת האם אפשר לשאול אותו שאלות כמו על המשפט שהיה פעם ולהגיד שהאדם הוא לא אמין או האם הוא רב עם שכנים אחרים ? (כי לי על כל דבר הקלטות נגדו !) בתודה

                • תשובה
                  עו"ד איתמר סיון | 13/04/2010 09:01

                  הפורום אינו מיועד לניהול שיחות על גבי האינטרנט. אסיים שוב בהמלצה לגשת לעורך דין פלילי לייעוץ ולבחון אפשרות ייצוג.

                  • תשובה
                    אאא | 13/04/2010 10:23

                    אוקיי רק חבל שלא נתן לי מענה על השאלה האחרונה