צריך לציין שהייתי בן 15 שנחקרתי וגם שנסגר התיק

  • אזהרת קטין-סמים
    אלון | 06/04/2010 21:23

    שלום קוראים לי אלון ואני בן 16 בדצמבר 2009 נחקרתי במשטרה תחת חשד לשימוש בסמים(מריחואנה) במהלך החקירה הודתי ושיתפתי פעולה עם החוקרים. בסיום החקירה החתימו אותי ואת אבא שלי על טופס שכותרתו היתה "אזהרת קטין-סמים" והסבירו לי שאף אחד לא רואה את האזהרה הזאת ושרק עובדי מחלק הנוער יכולים לראות אותה ושזה נמחק בגיל 18. שלשום קיבלתי מכתב מהמשטרה שבו כתוב שנסגר התיק בגלל ש"נסיבות העניין/המקרה אינן מצדיקות את העמדתך לדין" זה אומר שבאמת סגרו לי את זה באזהרה? אם כן אז אם שואלים אותי אם יש לי תיק פלילי אני צריך להגיד כן או לא? אני רק רוצה לציין שכל העניין הזה הייתה טעות אחת גדולה ושאני רוצה לעשות הכל כדי לשים את זה מאחורי. תודה אלון לקריאה נוספת: סחר בסמים >>

    • צריך לציין שהייתי בן 15 שנחקרתי וגם שנסגר התיק
      אלון | 06/04/2010 21:38

      אבל היום אני כבר בן 16

    • צריך לציין שהייתי בן 15 שנחקרתי וגם שנסגר התיק
      אלון | 06/04/2010 21:38

      אבל היום אני כבר בן 16

    • רישום פלילי
      עו"ד איתמר סיון | 06/04/2010 22:36

      אין לך רישום פלילי. יש לך רישום משטרתי פנימי אליו חשופים מספר גורמים מצומצם ביותר.