תשובה

  • היתה לי תעונת דרכים בפאברוא 2001 בעשמעתי
    אנונימית | 17/02/2010 07:26

    היתה לי תעונת דרכים בפאברוא 2001 בעשמעתי ומתחת להשפעת אלכוהול.קיבלתי 1000ש''ח קנס,3 חודשים עבודת שרות ושנתיים פסילת רשיון נהגה.מה יהיח כתוב בתעודת יושר ששולחים אותה לחו''ל?תודה מראש

    • תשובה
      שאול אמרני, עו"ד | 17/02/2010 13:01

      שלום; המרשם הפלילי משקף הרשעות. כל עוד יש לך הרשעה במשפט, הרי שהדבר יהיה רשום במרשם שלך. על מנת לבטל אותו, במידה ועברה תקופת ההתיישנות יש לבקש את מחיקתו, שכן בפועל אין הוא נמחק אוטומטית. אינני מבין בדיוק באיזו מסגרת שולחים תעודת יושר לחו"ל, אך כאמור הרישום ישקף את המידע הקיים במאגר המרשם הפלילי במועד הנפקת האישור.