צו הגנה

  • לעו"ד באתר
    אסתר | 08/02/2010 13:29

    שלום, איך ואיפה מקבלים צו הגנה ומהו התהליך שבכך? האם יש עו"ד שנותנים ייצוג בהתנדבות (אולי בתשלום סמלי)? איפה משיגים אותם? תודה והמשך יום טוב!

    • צו הגנה
      שאול אמרני, עו"ד | 08/02/2010 13:41

      שלום; לאור ריבוי פניותיך באתר מזה תקופת מה, דומני שכדאי לך לקבל יעוץ אישי מעורך דין שילמד את המקרה שלך ויעזור לך בסיוע משפטי התואם את המקרה הקונקרטי. היות ובאתר הדברים חשופים לעין כל, אני מניח שאת מגלה טפח ומסתירה טפחיים. כלומר - אינך יכולה לספר את כל הסיפור שמעיק עליך. זה ברור. ולכן כדאי לפנות ליעוץ אישי פרטני בו תוכלי לשטוח את כל הסיפור ולהינות מחסינות עו"ד לקוח. לגבי שאלתך - צו הגנה ניתן לקבל בבית משפט שלום, בית משפט לענייני משפחה ואפילו בבית דין רבני. ההליך הוא פשוט למדי ודומני שבכל בית משפט יש סטודנטים שמתנדבים ויעזרו לך למלא את הטופס ולהגישו. אינני יכול להמליץ על עורכי דין מטעמים מובנים. יחד עם זאת תוכלי להסתייע בסיוע המשפטי שאת פרטיו תוכלי למצוא באתר משרד המשפטים או בגוגל. עזרה מצד מתנדבים ובחינם ניתן גם לקבל בבתי המשפט לענייני משפחה.

      • תודה רבה על הכל!  לת
        אסתר | 08/02/2010 14:42