תשובה

  • רישום משטרתי
    תמיר | 27/01/2010 23:04

    לפני שנתים נחקרתי במשטרה על תקיפה התיק נסגר במשטרה. מופיע לי ברישום תיק סגור מחוסר עניין לציבור נסיבות העניין אינן מצדיקות המשך העמדתך לדין תקיפה סתם. מה שהבנתי שז רישום משטרתי ולא פלילי יש לי שאלה מתי זה נמחק/ והאם זה יפריע לי הוצאת רישיון על אוטובוס או גיוס לשב"ס

    • תשובה
      שאול אמרני, עו"ד | 27/01/2010 23:28

      שלום; מצ"ב קובץ עם תשובה מפורטת אודות הרשום המשטרתי, השלכותיו, משמעויותיו והדרכים להתמודד עימו. לגבי רשיון אוטובוס אינני סבור שרישום כזה יפריע לך היות והתקנות המונעות הוצאת רשיון לאוטובוס מתייחסות לרישום פלילי, קרי רישום לאחר ובעקבות הרשעה בדין. לגבי שב"ס אינני יודע להשיב לך, היות ואינני מכיר את הקריטריונים של השב"ס לגיוס אנשים. יחד עם זאת סביר להניח שמי שבעברו חשד לאלימות יתקשה להתקבל לגוף שעוסק באכיפת החוק, על קשייו ומגבלותיו.