להגיש תלונה מידית במשטרה על הטרדות. ואיומים

  • הבן שלי הסתבך וכעת מטרידים אותו- לא יודעת מה לפנות
    רוני מרמת ישי | 26/01/2010 18:28

    לפני כחודש הבן שלי יצא לבלות עם חברים בשכונה בשעות אחר הצהריים, ולפי דבריו, היו שם כמה בריונים מהשכבה שלו. הם התחילו להקניט אחד את השני והתפתחה תגרה כשלבסוף הבן שלי לקח סוג של מוט ברזל (שהייתה בגן) ופצע את הילד. הילד השני הגיש נגדו תביעה במשטרה ונפתח לבני תיק במשטרה, מאז אותו מקרה הילד השני לא מפסיק להטריד את בני בפייסבוק בביה"ס ולאחר ביה"ס הוא מאיים על בני שיחזיר לו בגדול. כעת הבן שלי ממש מפוחד, הוא לא יוצא מהבית והוא מפחד ללכת לבי"ס. מה אפשר לעשות???

    • להגיש תלונה מידית במשטרה על הטרדות. ואיומים
      טננבאום | 27/01/2010 08:20

      במקרה כזה עליך לפנות למשטרה ולהגיש תלונה בעניין. זה שהבן פגע באחד הילדים זה חמור כשלעצמו, אבל זה לא אומר שהצד השני יקח את החוק לידיים. גם זה חמור לא פחות.

    • הטרדה
      עו"ד גיל משה | 27/01/2010 16:29

      רוני שלום. פניה למשטרה בעניין זה עשויה להחליש את הראיות ואולי אף להעמיד את המצב באור שונה בעני החוקרים אשר מבחינתם בנך הוא התוקפן. לכי עם בנך לתחנת המשטרה, הגישי תלונה והציגי את הראיות (המלל בפייסבוק, הודעות בטלפון או ילדים אחרים אשר נכחו במהלך האיומים). בהצלחה עו"ד גיל משה