אני עדיין ממתין לתשובה:) אשמח לקבל תשובה. תודה רבה

  • עזרה בעניין איומים שאני ומשפחתי מקבלים לאחרונה
    אור כהן | 23/12/2009 14:14

    בעל מקצוע עשה אצלנו עבודה .לפני העבודה אבי סגר איתו על מחיר מסוים שכלל את כל החומרים הדרושים וגם הובלה כמובן ועבודה.מתוך נחמדות ורצון טוב חסכנו לו את ההובלה והובלנו בעצמנו 3 פעמים חומרים לפי דרישתו (יש לנו משאית של העסק).כבר במשך העבודה האדם הנ"ל התגלה בתור מסומם . ראיתי אותו משתמש בסמים בזמן העבודה וכבר התחלתי לחשוש.אני מזכיר שהסכום כסף שהייתה אמורה לעלות ההובלה "הפך" מהוצאה שלו לרווח שלו, וזאת באמת בשמחה.לקראת סוף העבודה טען בעל המקצוע שמגיע לו סכום כפול(!)יש לנו מפקח בנייה. פנינו אליו וזה הגיב בגיחוך על הטענה של בעל המקצוע וגם אבי יודע מה סגר איתו עוד לפני העבודה.אבי מטוב ליבו נתן לו עוד 1000 שקלים כדי שיהיה מרוצה אך זה לא סיפק אותו.מאז אנחנו מקבלים אין ספור איומים בטלפון.כל ערב . איומים הודעות קוליות וכתובות (עם שגיאות כתיב נוראות :) ) .כל משפחתי חיה בפחד. הלכתי למשטרת כפ"ס להגיש תלונה . השמעתי לחוקר את כל ההקלטות וההודעות ופתאום אותו אדם התקשר בזמן שאני אצל החוקר...כמובן שענינו לו והחוקר רשם את מהלך השיחה.מאז שום דבר לא זז. אנחנו מרגישים שהמשטרה פשוט מחכה שיקרה משהו.אותו אדם מאיים בצורה מאוד רצינית שיפגע בנו או ברכוש.אני ממש אשמח לדעת מה אפשר לעשות כדי להרתיע אותו ולהרחיק אותו מאיתנו. *העסקה איתו התבצעה ללא חוזה.*אותו אדם גם ככה מסובך מכף רגל ועד ראש והוא הזהיר אותי שמשטרה לא תעזור שגם אם ישב במעצר הוא לא "ישכח אותי גם בעוד מאה שנה" . זתומרת יצא מהמעצר ויפגע בנו.אני ממש אשמח לקבל תשובה. תודה רבה

    • אני עדיין ממתין לתשובה:) אשמח לקבל תשובה. תודה רבה  לת
      אור כהן | 27/12/2009 20:51

      • הצעה
        שאול אמרני, עו"ד | 29/12/2009 14:04

        בפעם הבאה שהוא יתקשר תבהיר לו שהוא מטריד אתכם ומאיים עליכם. עליך לציין בפניו שאינכם חייבים לו כסף והוא קיבל אף יותר מהמוסכם. ככל שיש לו תביעות כספיות נוספות שיפנה להליך חוקי באמצעות הגשת תביעה לבית המשפט. בנוסף יש לומר לו שבמידה והוא ימשיך להתקשר, להטריד ולאיים אתם תגישו בקשה לבית משפט שלום באזור מגוריכם למניעת הטרדה מאיימת. אל תמתינו למשטרה שתסייע לכם. היא אינה בנויה לכך ועל סמך הטרדה מסוג זה כלפי אדם הדורש שכר עבודה, הוא לא יעצר. ולכן יש הליך כפי שציינתי לעיל.

        • תודה רבה. אעדכן בהמשך  לת
          אור כהן | 02/01/2010 20:38