כמדומני, זה פורום ליעוץ

  • פס"ד שלא מחייב תסקיר שרות מבחן לעניין יציאה לעבודה
    אבי ק | 08/12/2009 13:14

    חברים אני רוצה להגיש בקשה לקביעת מועד דיון דחוף לאחר ששרות המבחן הגיש בקשת דחייה של חודשיים בהגשת התסקיר. הבקשה היא יציאה לעבודה המבקש במעצר בית מלא+איזוק. בדיון שהיה בית המשפט קבע שינתן תסקיר אך כמו שציינתי הוגשה דחייה. ידוע לי שביהמ"ש אינו חותמת גומי לעניין התסקיר אני רק לא מוצא פס"ד בעניין. (עדיףבנבו)

    • כמדומני, זה פורום ליעוץ
      שאול56 | 08/12/2009 13:20

      ולא לסיוע לעורכי דין או אחרים בהכנת כתבי בי-דין או איתור פסקי דין. חפש באופן עצמאי את פסקי הדין הנדרשים לך בנבו או בכל אתר משפטי אחר.

      • ביקשתי יעוץ- אם מישהו מכיר פס"ד כזה
        אבי ק | 08/12/2009 13:26

        אבל בכל מקרה תודה

        • שירות מיוחד
          שאול56 | 08/12/2009 14:34

          שים לב, מצאתי רק פסק דין אחד בו עיכוב בהגשת תצהיר אפשר הקלה בתנאי מעצר בית לצורך יציאה לעבודה. מרבית ההחלטות במקרים דומים לזה שלך, לא אפשרו יציאה לעבודה.