תליית מודעה

  • תליית מודעה
    שירלי הלפרין | 28/11/2009 22:49

    יש לי מחרתיים משפט שתליתי מודעה ב2006.לא ברור לי מה הם רוצים ממני.הקנס על 660 שקל האם עדיף לשלם?יכול לגדול בבית המשפט?אני חושבת שזה לא צודק אבל...

    • תליית מודעה
      איתמר סיון, עו"ד | 29/11/2009 13:12

      קשה לענות לשאלתך, שכן פרטים רבים חסרים להשלמת התמונה. היכן זה היה? האם זה נכון? מה הייתה תגובתך לפקח? לפני כשנתיים עלה סכום הקנס מ-440 ש"ח לערך לסכום שנדרש ממך כעת. יכול להיות שניתן יהיה לצמצם מעט את הנזק. זאת ועוד ובהמשך לאמור, יש לראות מהן הראיות הנמצאות בידי התביעה. נימוק האומר "אני חושבת שזה לא צודק" אינו מתקבל בבית משפט, אלא להיפך: מבחינת בית המשפט את אומרת שעברת עבירה בה את מודה, אך את מבקשת להתחשב בך. איתמר סיון, עו"ד