התיישנות

  • "תפירת תיק"
    iritammm | 07/11/2009 16:58

    לפני כ-23 שנה בהיותי נער בגיל 16 יצאנו אני וחבריי לטיול בטבריה .שם קרה הסיוט הגדול בו המשטרה "תפרה" לי תיק בגין שימוש בסמים.דבר שמעולם לא ניסיתי ותמיד התרחקתי ממנו ומצרות אחרות.באותהתקופה עברנו טרגדיות נוראיות ,אבי נפטר ממחלת הסרטן ושנה לאחר מכן עברתי תאונת דרכים קטלנית בה קיפחו את חייהם שלושה .האחד בן דודי והשניים הנוספים חבריי לספסל הלימודים.אימי הייתה שבר כלי ולא היו לה את הכח הנפשי לעמוד לצידי ולתמוך בי.השאלה שלי היא האם ניתן לפתוח את התיק הנ"ל ולהוכיח כי הלא עוול בכפי כי לא ביצעתי שום עברה.אני מוכן לכל דבר בכדי להוכיח את חפותי.נגרם לי נזק אדיר בחיים ורובצת עלי האשמה על דבר שלא היה ולא נברא .הדבר הזה מקונן בי כל השנים.האם יש בכלל סיכוי לתביעה שחלפו להן הרבה שנים.

    • התיישנות
      עו"ד ניסים לוי | 08/11/2009 21:39

      ידידי איחרת את הרכבת בשל התיישנות...לא ממש פירטת כיצד זה משפיע עליך עד היום אבל אם מדובר בעניין טכני של הרישום הפלילי ומחיקתו הרי שבפניה לעו"ד ניתן לפתור זאת